Дневен хороскоп за 16 януари

DenNews.bg
16.01.2018
размер на текста:

 Овен
Този вторник не бягайте от промените. Дава ви се сериозен шанс да промените живота си към по-добро. Във ваш интерес е да побързате, докато някой друг не се е възползвал от тази възможност.

Телец
Не е добре винаги трябва да таим проблемите в себе си. Днес може да си позволите да споделите какво ви мъчи. Ще има човек до вас, който ще иска да ви помогне най-искрено.

Близнаци

Този вторник може да изпитате голяма доза недоволство. Най-добре обаче го запазете за себе си. Никой не е длъжен да търпи недоволството ви. Дръжте езика зад зъбите си.

Рак
Този вторник ще се чувствате безкрайно безгрижни. Това може да ви направи невнимателни, затова бъдете щастливи, но и отговорни към себе си. Пазете се.

Лъв
Този вторник не взимайте прекалено сериозно това, което се случва. Просто не е възможно да сте виновни за всички беди, които се случват. Със сигурност сте добър човек.

Дева
Този вторник желанието ви за промяна може да направи много пакости. Използвайте енергията си разумно – потичайте, изчистете къщата, изобщо – нещо полезно, за да не направите грешки.

Везни
Това е ден, в който може да потърсите нещо, което отдавна сте загубили. Или да загубите нещо, което сте намерили. Каквото и да стане не робувайте на емоциите.

Скорпион
Този вторник ще имате сериозни противоречия в себе си. Звездите ви съветват все пак да си държите езика зад зъбите, тъй като в противен случай последиците ще са непредвидими.

Стрелец
Този вторник позволете на събитията да се развиват от само себе си и не изисквайте никакви обяснения. Колкото и да настоявате – няма да ги получите.

Козирог
Прекарайте днешния ден, колкото се може повече навън или сред хора. Уединението няма да е най-подходящото състояние за вас сега. Вариант е да отидете на гости, но само с предварителна уговорка, за да не се почувствате отхвърлени.

Водолей
Този вторник развитието на нещата до голяма степен ще зависи от решенията ви, затова подходете към тях с максимално отговорно. Убедете се в това, че сте готови да се изправите срещу всеки проблем.

Риби
Този вторник, колкото и да искате да вземете участие в нечия бурна дейност, най-добре да не намесвате. Най-вероятно ще бъдете помолени да не се месите, а това не е приятно.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети