Появи се първата снимка на Рами Малек като Фреди Меркюри

DenNews.bg
08.09.2017
размер на текста:

Появи се първата официална снимка на актьора Рами Малек в ролята на легендарния фронтмен на група Queen, Фреди Меркюри, пише NME.
Звездата от сериала "Mr. Robot" ще се превъплъти в Меркюри за предсотящия биографичен филм "Bohemian Rhapsody" на филмовата компания 20th Century Fox". Първата снимка на Малек като Меркюри бе представена от изданието "Entertainment Weekly". Говорейки за ролята, Малек каза, че е зашеметен да се види за първи път като истинския Меркюри.
Изборът на Малек бе похвален от членовете на Queen, Брайън Мей и Роджър Тейлър. "Рами има голямо присъствие и е напълно посветен на проекта", казаха двамата. "Той вече живее и диша като Фреди, което е прекрасно." Да се погледнете в огледалото и от там да ви гледа съвсем друг човек - това е показателно за степента на превъплъщение, казва и самият актьор, познат ни още от участията си във филмите "Здрач" и "Сам в музея".


Режисьор на лентата е Браян Сингър, режисьор и на филма "Операция Валкирия", базиран по истински случай от времето на Втората световна война. Сингър е продуцирал и редица хитови заглавия като "Обичайните заподозрени", "Х- мен", сериалите "Д-р Хаус", "Легион" и редица други.
В края на миналия месец кадри от снимачната площадка на "Bohemian Rhapsody" показаха, че легендарната сцена на Live Aid е възстановена за сцена от филма. По кината ще можем да гледаме "Bohemian Rhapsody" през декември 2018 г. Източник: manager.bg

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети