Продължава процедурата за избор на изпълнител на ремонта на 4 улици в Дупница

DenNews.bg
21.08.2017
размер на текста:

Община Дупница насрочи за 23 август, сряда, отварянето на офертите за избор на изпълнител на ремонта на четири улици с подменен водопровод.
Заради жалба до Комисията за защита на конкуренцията от пловдивската фирма "Билд Солюшън" първото заседание на комисията по избор на изпълнител бе замразено буквално ден преди датата. От КЗК отхвърлиха като неоснователно искането на жалбоподателя, като срокът за обжалване изтече.
Припомняме, че поръчката е на стойност 370 837 лв. без ДДС и е за ул. “Евтим Трайчев”, част от “Велико Търново”, “Ропотамо” и “Средец".
Водопроводът на тези улици бе подменен и уличната настилка трябва да бъде възстановена. Освен цялостно преасфалтиране на близо 2 км от тях, в поръчката се включва и изграждането на тротоарната част. Останалата част от ул. "Велико Търново", както и окаяните улици "Отец Паисий", "Венелин", "Георги Икономов" (бившата "Бригадирска"), "Бузлуджа", "Седма Рилска дивизия" и други попадат в обхвата на проекта Интегриран градски транспорт и техният ремонт- подмяна на водопровод, цялостно преасфалтиране и изграждане на тротоарните площи, ще се извърши по проекта.
На следващото заседание на ПУДООС в началото на другия месец се чака решение за искането на община Дупница са отпускане на безвъзмездно финансиране в размер на 1,2 млн. лева за подмяна на канализацията в целия обхват на проекта.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети