Читатели на DenNews.bg сигнализират за опасни климатици на главна улица в Дупница

DenNews.bg
17.08.2017
размер на текста:

Читатели на DenNews.bg сигнализират за опасни климатици, монтирани на външната фасада на магазин на улица „Св. Иван Рилски“, в изключително оживения участък в близост до кръстовището при ГУМ.
„Проблемът е че тръбите, които отвеждат водата са точно на средата на тротоара и са на не повече от 170 см от земята. Ако човек е по-висок и не ги види ще си извади очите или може и по-сериозно да пострада. Да не говорим как могат да пострадат деца с колела. Проблем е, че тези тръби вечер в тъмно пък съвсем не се забелязват. Тези тръби са в този вид от поне 2 седмици”, пишат в сигнала си нашите читатели.
Екипът ни предаде сигнала на директора на отдел „Незаконно строителство“ в община Дупница Серьожа Котев, който обеща да бъде извършена проверка и при необходимост да бъде съставено предписание за привеждане на тръбите в безопасен за пешеходците вид.
До тогава обаче бъдете внимателни, когато минавате по левия тротоара на ул. “Св. Иван Рилски“ след кръстовището, в посока от ГУМ към градинката "Левски".

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети