Повторен оглед тече на мястото на смъртта на дупничанина Данаил Божилов

DenNews.bg
01.08.2017
размер на текста:

Мястото на смъртта на дупнишкия бизнесмен Данаил Божилов-кучешката алея в пловдивския парк "Лаута", отново е отцепен от полицията. Там тече повторен оглед, като най-вероятно полицаите издирват куршума, пронизал сърцето на Божилов на 26 юли.
Въпреки че и към момента оръжието и куршумът не са открити, основната версия за смъртта е самоубийство. Първоначално основната версия бе убийство, но по-късно стана ясно, че е открито предсмъртно писмо на бизнесмена.
Безжизненото тяло на Божилов бе открито в парк "Лаута" в пловдивския квартал "Тракия" от случайни минувачи, а на близко дърво бе вързано кучето му - порода Дого Аржентино. Бизнесменът има една огнестрелна рана-в сърцето.
Една от версиите за самоубийството е, че бизнесменът е дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов му оставил сумата на съхранение, като в последствие Данаил трябвало да ги обърне в евро и да му ги даде преди да отпътува за Германия.
Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк "Лаута", където около 8.30 часа бе открит трупа му.
У него бе открито предсмъртно писмо. В бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. В същото време не може да живее със срама, който го очаква.
На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес. Източник: dir.bg
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети