Дневен хороскоп за 9 юли

DenNews.bg
09.07.2017
размер на текста:

 Овен
Днес ще ви обвинят в недостатъчно внимание и грижи и вероятно ще имат право. Помислете къде бихте могли да освободите повече време и да промените нещата към добро.

Телец
През този ден половинката ви няма да ви разбира добре. Не правете драма от това. Напълно нормално е да има такива моменти. Важното е как вие ще ги преодолеете.

Близнаци
Половинката ви днес ще иска да сподели с вас страховете си. Не бързайте да се сърдите. Бъдете търпеливи и се поставете на негово или нейно място. Съвсем скоро може да се окажете в същата ситуация.

Рак
През този ден може да изпитате спонтанно желание да направите нещо специално за половинката си, макар да нямате повод. Това няма значение. Оставете се на желанието ви и създайте едно неповторимо преживяване.

Лъв
През този ден си спестете критиката и забележките или по-скоро ги спестете на половинката си. В този ден най-малко имате нужда от това. От нищо може да стане голям скандал.

Дева
През този ден се обадете на родителите си. Оставете си деня свободен, в случай, че се наложи да отидете до тях, за да им помогнете. Не бързайте да си тръгвате.

Везни
Това е ден, в който може да обсъдите съвместните ви планове с партньора. Разбирателството между вас ще е на такова ниво, че няма да се налага да правите компромиси.

Скорпион
Днес ви очаква изненада. Мислили сте си, че партньорът ви е на ниво, но сега ще ви изненада. Не пестете думите за похвала и помислете как бихте могли да се реванширате.

Стрелец
През този ден не възлагайте на половинката си вината за лошото ви настроение. Ако той или тя прави опити да ви помогне би следвало да ги оцените, а не да се сърдите.

Козирог
Това е ден, в който най-после трябва да се решите да признаете на вашия партньор какво ви притеснява. Той или тя отдавна се досеща, но е хубаво информацията да дойде от вас.

Водолей
Днес половинката ви ще сподели с ваш своя странна идея. Не бързайте да я отхвърляте веднага, особено с критика. Ако се замислите ще видите, че идеята си заслужава.

Риби
Колкото и да не ви се иска ще трябва да се съгласите с мнението на партньора ви. Преди това се убедете, че поне 1-2 от условията ще са така, както вие желаете.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети