Все още търсят оръжието, с което е убит дупничанинът Данаил Божилов

DenNews.bg
27.07.2017
размер на текста:

Все още полицията не е намерила оръжието, с което вчера в Пловдив бе убит дупничанинът Данаил Божилов. Това каза пред bTV шефът на ОДМВР –Пловдив Атанас Илков.
Тялото на Божилов, който има соларно студио в центъра на Пловдив, бе открит около 9 часа вчера от минувачи на алея в парка "Лаута". На тази алея Данаил разхождал кучето си всяка сутрин. Именно там бил причакан и убит с един изстрел в сърцето.
След продължилия 7 часа оглед от полицията съобщиха, че убиецът най-вероятно се е крил в храстите. На мястото на са намерени никакви улики.
Работи се по всички версии, включително и за случайно нападение или че бизнесменът е застрелян след конфликт заради кучето му.
Установено е, че Божилов няма криминални прояви, няма дългове и неуредени финансови взаимоотношения, не е бил заплашван.
Продължава събирането на информация по случая. В парка има 22 камери за видеонаблюдение, но на алеята, където е извършено убийството няма камери. Все пак криминалистите преглеждат записите. Мая, жената, с която Божилов живее на семейни начала, вече е разпитана. Двамата имат две деца.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети