Пет фирми искат да подменят водопровода на седем улици в Дупница

DenNews.bg
21.07.2017
размер на текста:

Комисия с председател зам.-кмета на Дупница Красимир Георгиев отвори в открито заседание днес документите на фирмите, които участват в процедурата по избор на изпълнител за подмяната на водопроводи в участъци от 7 улици.
Както сме писали, след подмяната на водопровода предстои рехабилитация с цялостно преасфалтиране и изграждане на тротоари по проекта за интегриран градски транспорт.
5 фирми подадоха документи, като на заседанието присъстваха и представители на част от участниците.
Прогнозната стойност на поръчката е 765 040,95 лв. и включва улиците „Венелин”, „Георги Икономов” (бившата „Бригадирска”), „Бузлуджа”, „Велико Търново”, „Васил Левски”, „Отец Паисий” и „Седма рилска дивизия”.
Участниците са: "Мегаинвест-Холд" ЕООД-Дупница, "Овергаз Инженеринг" АД-София, "ДЗЗД Дупнишка вода", в която влизат "Меридиан" и "ВиК", "Галчев Инженеринг" ЕООД-София и "ПСТ Груп" ЕАД-София.
След проверката на документите за допустимост, комисията ще обяви дата за отваряне на ценовите оферти. Предвидените дейности за приключване са за срок не по-дълъг от 60 календарни дни, считано от датата на уведомление от възложителя.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети