Тасков към ГЕРБ: Не изкарвайте БСП лоши заради липса на депо в община Дупница, ако Бойко Борисов разбере какво му готвите, лошо ви се пише

DenNews.bg
14.07.2017
размер на текста:

 Управляващите в община Дупница упорито се опитват да внушат, че за да няма все още изградено депо, то виновни са тези лошите от БСП и този проблем се политизира умишлено. Това обяви по време на днешната сесия председателя на сдружение "Бъдеще за Джерман", което е против изграждането на депото в землището на селото. 

"В сдружението влизат двама от основателите на СДС в община Дупница- Кирил Бурановски Володя Владимиров, отец Кирил Тасев, както и незавимисия Димитър Василев. Давиждате някъде БСП тук? Кметът на селото е от ГЕРБ и също така е против депото. Против е и кметът на Кюстендил Петър Паунтов. Против са и от РИОСВ-Перник, но ни обявиха, че ако ги натиснат от правителството, няма как да не се съгласят. Точно преди 5 години едни момченца от общината харесаха един терен и през 2012 година ни поставиха въпроса, че крайният срок за подаване на готовия проект е месец декември същата година. Вече сме 2017-а година и никой не си е мръднал пръста да се промени нещо. Един заместник-кмет вече 6 години така се е уплел като пиле в кълчища, че не знае как да се измъкне. А наскоро имаше инцидент на АМ Тракия заради едно депо и знаете какво се случи. Ако Бойко Борисов знае какво му готви материала от ГЕРБ в Дупница, лошо им се пише!, закани се Тасков.

Въпреки предупрежденията му, съветниците не се впечатлиха особено и с 26 гласа за приеха докладната 7 терена в землищата на селата Джерман и Грамаде да бъдат преотредениза изграждането на Център за преработка на отпадъци. 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети