Дневен хороскоп за 1 юли

DenNews.bg
01.07.2017
размер на текста:

 Овен
Тази събота някой ще се опита да ви убеди, че решенията, които сте взели са неправилни. Дали това е така знаете единствено вие, но бъдете честни със себе си. Не се подавайте на манипулации, но и се опитайте да си представите последиците от вашите действия. .

Телец
През този ден бързайте бавно! Не се опитвайте да изпреварвате събитията, както и да отгатвате мислите на другите. Това дразни и с право. Освен това – никой няма право да съди, когото и да било, не го забравяйте!

Близнаци
Ако през този ден намерите сили в себе си и излезете от черупката си ще видите, че в света съществуват и други цветове освен оттенъците на сивото и черното. Излезте с приятели, разходете се и се вгледайте само в хубавите неща около вас. Ще видите колко много са те!

Рак
През този ден дайте всичко от себе си. Само да не е домакинска работа. Ваш приятел има нужда от подкрепа. Бъдете всеотдайни и толерантни.

Лъв
Денят не се познава по сутринта – това изцяло важи за тази събота. Протегнете се в леглото добре и денят ще е от шарен по-шарен. Направете гимнастика, за да имате тонуса да издържите всичките му приятни предизвикателства.

Дева
През този ден е много вероятно да се опитат да ви въвлекат в решаването на чужди проблеми, които не ви засягат. Всъщност вие, може би, си мислите, че ви засягат, но най-добре не манипулирайте хората със своите съвети.

Везни
Тази събота просто ще преливате от енергия. Излезте с колелото, отидете на планина. Само не оставайте вкъщи. Е, освен ако имате някой по-романтичен за изразходване на енергията с вашата половинка. Тогава оставането у дома ще е оправдано.

Скорпион
Това е ден, в който трябва да я карате кротко. Ако толкова много ви се иска да направите нещо революционно, започнете със себе си: сутрин – гимнастика, здравословна храна и най-много една бира вечерта!

Стрелец
Днес бъдете скромни или поне не бъдете толкова претенциозни към останалите. Заемете със собственото ви усъвършенстване, винаги има още накъде. Ако сте решили да харчите пари нека това бъде предмет на изкуството.

Козирог
Днес трябва да внимавате за какво харчите парите си. Бъдете много разумни и не си позволявайте лекомислени разходи. До края на месеца остава малко, но това не значи, че може да пилеете като за последно.

Водолей
През този ден ви очакват изненади. Някои неща ще ви сащисат, но по-добре късно, отколкото никога. Наблюдавайте с интерес, черпете информация и не бързайте да съдите.

Риби
Всичко, което правите го правете за себе си. Не е важно кой какво очаква от вас, а вие от какво имате нужда. Няма опасност да прекалите. Само не се чувствайте виновни, а превърнете глезенето в практика.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети