21-годишен е арестуван за нападение над незрящи туристи в Несебър

DenNews.bg
27.06.2017
размер на текста:

21-годишен мъж е арестуван за нападение над незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.
Случаят стана известен след разпространен през медиите видеоматериал, в който се вижда нападение над група от незрящи туристи, станал на 24 юни вечерта в Стария Несебър.
След полицейско издирване е установен и задържан за срок от едно денонощие извършителят на нападението – 21-годишен младеж с инициали Т.Н. от Несебър.
Намерени и разпитани са свидетели очевидци на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшествието, назначени са експертизи. Събраните до момента материали са докладвани в Районна прокуратура – Несебър за предприемане на последващи действия.
bTV разказа, че биячът се опитвал да си проправи път през туристите на улицата с мерцедес, който спира буквално в групата незрящи, според телевизията вероятно поляци. Придружаваща ги жена му прави забележка, при което той излиза и й нанася удар в главата.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети