Дневен хороскоп за 25 юни

DenNews.bg
25.06.2017
размер на текста:

  Овен
Днес може да си позволите повече свобода. Рамките отдавна ви притискат. Почувствайте се свободни да покажете това, което от толкова време напира да излезе.

Телец
През този ден ви е позволено да повярвате във всяко чудо, което ви е на сърцето. Не вярвайте на никого, който ви каже, че това не е възможно. Вие най-добре знаете, че сте способни на всичко!

Близнаци
Денят е подходящ за отложени покупки, насочени към това да подобрят самочувствието ви. Бъдете сигурни, че колкото и да се колебаете правите най-доброто за себе си.

Рак
Не разпилявайте емоциите си. Намерете време да останете насаме със себе си или поне с близък приятел. Понякога в тишината се крият най-важните отговори.

Лъв
Бъдете по-благосклонни към себе си. Не се претоварвайте със самокритичност. Бъдете внимателни във физическо отношение, сега е важно да сте по-предпазливи с всичко ново.

Дева
Вашата оценка може да е правилна, но това не означава, че другите са готови да я приемат. Може да сте сигурни, че един ден това ще се случи. Дали ще е навреме или не, не е ваш проблем.

Везни
Колкото и да не ви иска, сега е ден за действие. Това, че е почивен ще ви даде повече поле за действие. Бъдете сигурни, че няма да усетите никакво натоварване.

Скорпион
Днес ще ви стопли мил спомен. Бъдете сигурни, че доброто не е останало назад в живота ви. Ще имате много поводи за щастие и усмивки. Бъдете оптимисти.

Стрелец
Колкото и да не ви се иска ще трябва да изчакате друг, по-подходящ ден за действие. Може да си помислите, че не може да чакате повече, но това не е така и е за ваше добро.

Козирог
Това е ден на истината. Може да не е по вкуса ви, но най-важното е, че ще видите нещата, такива каквито са. А това вече си има своите предимства, само остава да ги забележите.

Водолей
Днес е добре да проявите повече доверие към хората, които са до вас от много време. Бъдете отворени към техните мисли. Денят е благоприятен за отправянето на сериозни предложения към важен за вас човек.

Риби
Това, което ви се случва е резултат от вашите действия. Не сте точни в преценката си за хората и има още много какво да учите. Вслушвайте се повече в съветите на приятелите ви.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети