21-годишно бургазлийка e арестувана удушаване със свински опашки на 65-годишен любовник от Холандия

DenNews.bg
15.06.2017
размер на текста:

Красимира Костова е била в интимни отношения с холандеца, пише в. "Монитор". Установено е, че холандецът е бил привързан за стол със свински опашки и удушен, след като в устата и гърлото му са били натъпкани различни предмети. Красимира отрече пред съда да има нещо общо с убийството на 65-годишния мъж и сама пожела да бъде екстрадирана в Холандия, колкото може по-бързо, за да докаже невинността си. „Искам това недоразумение да се реши. Не съм убила никого. Дори се съмнявам изобщо да са намерили мое ДНК в стаята, освен ако не е паднал някой косъм от главата ми, докато съм била вътре“, заяви тя.

Задържането на 21-годишната К.К., обявена за международно издирване с Европейска заповед за арест, б е осъществено в резултат на перфектната организация и бързите полицейски действия на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на полицаи от РУ– Несебър.
К.К. пребивавала в апартамент, близо до търговски обект, държан от родителите й, на главната алея в Слънчев бряг. Проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия в резултат на които еустановено, че семейството й притежава жилище в курорта, което обаче отдава под наем и не ползва.
В процеса на работа криминалистите установили, че родителите на бургазлийката стопанисват няколко търговски обекта в Слънчев бряг, като в близост до единия се намира и обитаваното от тях жилище. Въпреки липсата на настояща адресна регистрация, в резултат на оперативните умения и професионализма на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър, К.К. е установена в търговския обект, разположен до сезонното жилище, като е задържана първоначално за срок до 24 часа, а впоследствие е приведена в следствения арест в Бургас с прокурорско постановление за задържане за срок до 72 часа.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети