Мъж е бил отвлечен, пребиван и жигосван по тялото с гореща маша за коса

DenNews.bg
12.06.2017
размер на текста:

Криминалисти на СДВР разкриха жена и мъж, съпричастни към отвличане. На 31-годишния А.Б. е наложена марка за постоянно задържане, повдигнато му е обвинение
Работа по разплитане на случая започнала, след като на 5 юни 33-годишен мъж посетил болнично заведение с рани от побой и изгаряне по тялото. След оказаната медицинска помощ, пострадалият се обърнал за съдействие и към полицията. Пред разследващите той разказал, че около 15.10 часа същия ден, в ж.к . „Лозенец”, бил качен насила в лек автомобил от непознати за него хора и откаран на неизвестен адрес, където му бил нанесен побой и изгаряния по тялото с преса за коса.
В резултат на предприетите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство, столичните криминалисти установили и задържали извършителите на деянието - А.Б. /31 г./ и 22-годишната К.Т.
На 6 юни, след доклад на материалите в Софийската градска прокуратура, на А.Б. е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 142, ал. 2, т. 2 от НК. Наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа в последствие е изменена в постоянна. Работа по документиране на престъплението продължава.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети