Дневен хороскоп за 27 май

DenNews.bg
27.05.2017
размер на текста:

 Овен
Тази събота може да ви се види безкрайна. Проблемът е, че ще ви е трудно да изберете с какви точно дейности да я изпълните. Започнете първото, което ви хрумне, за да не загубите деня си напразно.

Телец
През този ден си наложете да видите повече светлина, отколкото допускате. Нищо няма да ви стане ако се разкършите малко и надникнете тук-там в непознати места, където ви канят отдавна.

Близнаци
Тази събота съвсем спокойно може да си изберете човек, когото да залеете с цялата информация, която не ви дава мира. За да ви е по-приятно нека да е поне на вашето интелектуално ниво.

Рак
Денят ще премине в пътуване. Настроени сте скептично, а ако се отпуснете бихте могли да съберете много повече приятни впечатления, нови приятелства и незабравими моменти.

Лъв
Сега не е моментът да издребнявате от сутринта. С половинката ви може да си изберете някоя задружна дейност, която да ви сплоти, а не да ви разединява.

Дева
Когато искате нещо да се случи по ваш вкус, това означава, че и вие ще трябва да се съобразите с желанията на отсрещната страна. В противен случай не се чудете ако получите отказ.

Везни
Не всичко, което е популярно е добро или пък е истина. Ситуацията, в която сте в момента изисква по-задълбочен анализ и търсенето на повече източници на информация. Не пестете сили да я намерите.

Скорпион
Денят обещава чудеса, но само при условие, че вие ще бъдете един от участниците в тях. Имате шанса да насочите развитието на събитията, в желаната от вас посока. Просто не се отказвайте.

Стрелец
Когато ви се поднася лимон, може да го изпиете за здраве и да си направите съответните изводи. Малко приземяване може само да ви се отрази здравословно и отрезвяващо. За летене в облаците винаги има време.

Козирог
Затворили сте се в себе си и не се чувствате добре. Време ви е на излезете на светло. Направете процеса плавен, за да не ви се завие свят от всичко, което искате да наваксате.

Водолей
Колкото и да не ви се иска нещата от живота се случват. Няма как да ги избегнете, но може да се адаптирате към тях. Имате всички необходими ресурси, за да се впишете в обстановката.

Риби
Не преставайте да правите опити за излизане от потиснатото ви състояние. Не се знае точно кое действие ще доведе до положителни промени. Прекарайте деня навън, независимо дали ще сте сами или с приятели.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети