Бобошевци са пълни отличници, събраха 1020 лева на благотворителния базар на 24 май за оборудване на училищната компютърна зала!

Денят бе празник не само на славянската писменост и култура, но и на доброто в малкото градче край Струма

DenNews.bg
25.05.2017
размер на текста:

 Тази година на 24 май в Бобошево бе отбелязан не само празника на славянската писменост и култура, но и на доброто. С общите усилия на родители и настоящи и бивши жители на малкото градче край Струма,  на благотворителенбазар бяха събрани 1020 лева за купуване на таблет и за дооборудване на интерактивната зала в единственото останало училище в общината- средищното ОУ "Кирил и Методий". Разбира се, неговите възпитаници се постараха доста и с празничното шествие по улиците на града и специално подготвена празнична програма поздравиха жителите на общината в препълнената зала на Народно читалище "Лоза 1870". 

Всичко това стана факт след решение на Обществения съвет към училището. Идеята веднага бе приета и от председателя на Общинския съвет Даниела Стоянова и местните парламентаристи заедно с родителите се обединиха в благородната кауза за набиране на средства за закупуване на таблет, който да се използва за обучение от учениците.

 

 

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети