Дневен хороскоп за 21 май

DenNews.bg
21.05.2017
размер на текста:

Овен
Постигнали сте повече, отколкото си мислите, за това не бъдете прекалено критични към себе си. Ако искате още, просто действайте, а не се вайкайте за пропуснатите моменти.

Телец
Това е ден, в който е добре да бъдете максимално открити, ако това се изисква от вас. Бъдете честни за всичко и със всички. Най-вече със себе си. Само по себе си, това винаги е полезно, но днес ще е изключително важно.

Близнаци
Този ден ще ви предостави изкушението, наречено - търпение. Огромно търпение! Най-добре ще е ако го направите доброволно и с усмивка на уста. В противен случай пак ще го проявите, но ще бъдете принудени и няма да ви е толкова приятно.

Рак През този ден ще предизвикате нечий сериозен интерес. Не се подценявайте – вие наистина има с какво да впечатлите останалите, но и си знайте цената. Не припадайте пред всеки, който ви е обърнал внимание.

Лъв
Този ден може да си изиграе някоя шега с вас. Ще се връщате назад, после ще отивате напред и в крайна сметка ще се чудите, къде точно се намирате. Е, връщането назад ще ви донесе и някои приятни спомени и равносметки във ваша полза.

Везни
Това е ден, в който да блестите. Ще имате възможността да покажете своя неповторим стил. Ако желаете може да го покажете с изряден външен вид, но най-добре ще е да го направи.

Скорпион
Това е ден, в който ще получите висока оценка от важен за вас човек. Това ще ви даде криле, но в никакъв случай не си позволявайте да литнете прекалено високо. Падането може да бъде болезнено и с трайни последици.

Стрелец
Това е ден, в който ще ви се даде шанс да подобрите отношенията си с ваш приятел. Дайте всичко от себе си, особено ако човекът отсреща вече се е доказал многократно. Любовта не може да се преброи.

Козирог
Намерете време да обсъдите важните въпроси във връзката си с любимия човек. Дали разговорът ще бъде плодотворен зависи изцяло от вас. Ако сте искрени и добронамерени няма да ви е трудно.

Водолей
През този ден запомнете всяка своя мисъл. Нека не ви мързи да запишете идеите си. Сега не им е времето за реализиране, но много скоро ще са ви от полза и ще ви окажат важна помощ.

Риби
Това е ден, в който може да си позволите повече. Повече от всичко, което ви хрумне. Програмирани сте да се ограничавате, така че няма опасност да прекалите. Наслаждавайте се!

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети