Дневен хороскоп за 20 май

DenNews.bg
20.05.2017
размер на текста:

 Овен
Този ден може да си отдъхнете след добре свършената работа през работната седмица. Не очаквайте някой да ви похвали, а и никой друг освен вие самите не е толкова наясно за същинския обем на усилията, които сте положили. Поглезете се подобаващо.

Телец
Сега може да отпразнувате своя празник, както никога до сега. Позволете си разкош, за който отдавна сте мечтали. Винаги сте могли да си го позволите, не отлагайте повече.

Близнаци
Съжалението по миналото няма да направи живота ви по-розов, а само ще отложи началото на действията по това да го промените. Може да започнете сега и веднага и щастието ще се приближи към вас.

Рак
Хладнокръвието, което демонстрирате е завидно. Хубаво е да вкарате повече дисциплина в аспектите от живота, които действително се нуждаят от нея. Това няма да ви направи студенокръни. Не се притеснявайте.

Лъв
Дайте си почивка. Истинска. Отхвърлете всички молби за помощ, които ще бъдат отправени към вас през почивните дни. Дори и малкото работа може да съсипе нервната ви система.

Дева
През този ден ще трябва да отговаряте за свои думи, казани преди време. Били сте много убедителни и някой ви е повярвал. Сега демонстрирате пълна незаинтересованост и поведението ви трудно може да бъде обяснено. Поправете се.

Везни
Днес няма да успеете да избегнете неприятен разговор. Колкото повече го отлагате, толкова по-неприятен ще става той, така че стиснете очи и действайте. Не влагайте много емоции, но запазете човечност.

Скорпион
През този ден някой може да ви потърси сметка. Ако ви е близък на сърцето не се втурвайте да давате обяснения. Припомнете си обстоятелствата, които са довели до тази ситуация. Дръжте на честта си.

Стрелец
Днес няма да ви е лесно да обясните становището си на човек, който е на напълно противоположното мнение. Има и такива хора, както и такива ситуации. Това обаче не означава, че не може да бъдете истински приятели.

Козирог
Денят обещава да ви заведе на нови места. Оставете се да бъдете изненадани. Слушайте и гледайте повече. Внимавайте в детайлите. Ще откриете много ново за себе си.

Водолей
Това е ден за учене. Ще станете свидетели на интересна ситуация. Наблюдавайте реакцията на участниците в нея и ще може да извлечете много изводи за себе си.

Риби
През този ден бъдете над нещата. Робуването на битовизмите никога не е донесло нищо добро. Позволете си повече отнесеност, мечтайте смело и с цялото си сърце.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети