7 нови патрулки с камери и мобилни принтери ще осигуряват веднага фишове на нарушителите по пътищата в област Кюстендил

DenNews.bg
19.05.2017
размер на текста:

 Пет областни дирекции на МВР получиха нови автомобили. Полицейските коли са разпределени за нуждите на пътна полиция в ОДМВР-Велико Търново, Кюстендил, Пазарджик, Перник и София
С 49 нови автомобила попълват автопарка си пет областни дирекции на МВР в страната. Официалната церемония по предаването им се състоя днес в Главната дирекция „Национална полиция“, на която присъстваха заместник-министър Красимир Ципов, директорът на ГДНП гл.комисар Христо Терзийски и неговите заместници – ст. комисар Тодор Гребенаров и ст. комисар Константин Димитров. Зам.-министър Ципов изрази увереност, че осигурената нова техника ще облекчи труда на пътните полицаи и ще повиши събираемостта на санкциите.
Седем от новите автомобили са разпределени за нуждите на ОДМВР-Кюстендил, 9 - за Велико Търново, 6 – за Перник, 8 - за Пазарджик и 19 – за пътните полицаи на ОДМВР – София. Колите са оборудвани с интегрирана система за мобилно видеонаблюдение. Те ще разполагат и с мобилни принтери, което ще облекчи екипите, работещи по места и ще повиши събираемостта на глобите.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети