Огнеборците от Благоевград най-добрите в Югозапада на зоналното състезание по пожароприложен спорт

DenNews.bg
18.05.2017
размер на текста:

 Днес РДПБЗН – Кюстендил, бе домакин и организатор на Зоналното състезание по пожароприложен спорт за служители. Комисар Светослав Георгиев - директор на РДПБЗН – Кюстендил, откри състезанието, като благодари на участниците за спортния дух и професионализъм, с които са се подготвяли за участие, пожела спортсменско поведение и победител да стане най-добрият.
В 4 дисциплини се състезаваха отборите на трите РДПБЗН – Кюстендил, Перник и Благоевград.
Комплексен победител е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на второ място е отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на трето – отборът на РДПБЗН –Перник.

В дисциплината „100-метрова пътека с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на второ – отборът на РДПБЗН от Перник, на трето – отборът на РДПБЗН от Кюстендил.

В дисциплината „Изкачване на щурмова стълба“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на трето – отборът на РДПБЗН – Перник.

В дисциплината „Пожарна щафета 4 Х 100 м с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН от Благоевград, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Перник.

В дисциплината „Бойно разгръщане на мотопомпа“ на първо място се класира отборът на РДПБЗН от Перник, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Благоевград.
В индивидуалното класиране от двубоя/изкачване на щурмова стълба +100 м пътека с препятствия/ кюстендилските пожарникари завоюваха призовите места. На първо място е Кристиян Иванков, на второ – Мартин Лазов, на трето – Илиан Спиридонов.
Комплексният победител – отборът на РДПБЗН – Благоевград, ще продължи участието си в Републиканското състезание по пожароприложен спорт, което ще се проведе през месец юни във Варна.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети