Дневен хороскоп за 18 май

DenNews.bg
18.05.2017
размер на текста:

 Овен
Тишината обича щастието. Днес по-често си припомняйте тази максима преди да разгласите на целия свят колко точно и как сте щастливи. Дискретността също е добродетел. К

Телец
През този ден не рискувайте да смесвате личните отношения с професионалните. Не споделяйте моменти от личния си живот с колеги, още по-малко с висшестоящи. Също така е добре да устоите на нечий прекалено настойчив поглед на колега.

Близнаци
През този ден може да отпуснете юздите. Единственото, за което трябва да се погрижите е вашето собствено удоволствие. Естествено вие много добре знаете кои са границите, които не трябва да преминавате.

Рак
През този ден не се подавайте на ласкателствата, които ще чуете по свой адрес. Човекът, който ви ги казва съвсем не е бил толкова мил с вас, дори му е за първи път. Всъщност вие сами ще разберете накъде духа вятъра.

Лъв
През този ден бъдете коректни с половинката си и не си позволявайте токсична проява на любов. Дайте свобода на партньора си и му имайте доверие, другото често води до обида и непредвидими ситуации.

Дева
През този ден успехът ви е гарантиран, ако успеете да си държите езика зад зъбите. Мълчанието наистина е злато, както и умението да се отстъпва. Изговарянето на куп празни думи само ще понижи авторитета ви в очите на близките ви.

Везни
През този ден ви предстои труден разговор с важен за вас човек. Опитайте се да го убедите, че го цените, но не му спестявайте погледа си върху нещата по темата, която ще обсъждате.

Скорпион
През този ден измъчвайте с обвинения и мисли за миналото. Това няма да ви помогне по никакъв начин, освен ако не се опитате да си извадите поука. Иначе каквото е било няма да се върне. Всичко хубаво, което ви очаква е в бъдещето.

Стрелец
През този ден ви предстои да вземете важно решение. Не подхождайте със страх, а мислете за облекчението, което ще изпитате. Ще видите, че всичко ще се нареди и то по по-добър начин, отколкото сте си представяли.

Козирог
Днес ви очаква сбъдването на мечта. Може би няма да е точно по-начина, по който сте очаквали, но няма да е по-малко ценно и важно. Бъдете доволни!

Водолей
Това е подходящ ден за инвестиции. Все пак не се дръжте като акула и се опитвайте да спазвате добрия тон. Не бързайте и с плановете как точно ще похарчите печалбата си.

Риби
През този ден може да се почувствате много раздразнени от нечие нахално отношение. Колкото и да ви е неприятно трябва да дадете ясен отговор. В противен случай няма да се отървете от досадника.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети