Дневен хороскоп за 11 май

DenNews.bg
11.05.2017
размер на текста:

Овен
През този ден ще се чувствате най-добре в собствената ви компания. Шумът и глъчката ще са най-големите ви дразнители, затова ако не може да останете у дома ще бъдете извинени ако прекарате деня със слушалки, потопени в любимата ви музика.

Телец
Днес ще се опитат да ви натоварят с чужда отговорност. На всичкото отгоре дейността ще ви е непозната. Не че някой ще очаква вашия провал, но сега нямате нужда от това предизвикателство. Имате пълното право да откажете.

Близнаци
Далновидността ви днес ще е изключително развита. Размишлявайте върху всички важни аспекти в живота ви сега, защото погледът ви ще е обективен и безпристрастен. Запишете наблюденията си, за да са ви от помощ на един по-късен етап.

Рак
Днес ще имате хъса да промените нещата по ваш собствен вкус. Не очаквайте да се пренастроите веднага на вълната на промяната, но наистина ще сте способни на радикални действия, които отдавна трябваше да се случат.

Лъв
През този ден няма да има тайни за вас или по-скоро ще въздействате на хората така, че ще им е трудно да ви излъжат ето защо това е ден, в който трябва да зададете всички интересуващи ви въпроси и ще ви бъде отговорено правилно.

Дева
През този ден ще разберете, че ви е трудно да определите какво искате и точно затова се чувствате по този начин. Разпределете приоритетите и на хоризонта ще се проясни. Действайте с желанията си – едно по едно.

Везни
Това е ден, който е добре да прекарате в уединение. Повече от 2-3 души около вас ще предизвика чувство на дискомфорт затова се опитайте да останете у дома ви. Въздържайте се от посещението на масови мероприятия.

Скорпион
Използвайте градивно всяка минута на днешния ден. Дадено ви е да направите много. Резултатите ще са впечатляващи и дълготрайни. Грехота ще е да не се възползвате от шанса на деня.

Стрелец
Днес не вярвайте на думи. Може да се впечатлявате от факти, но всичко останало е прах в очите. Не се оставяйте да бъдете подлъгани, колкото и талантлив разказвач да имате срещу себе си.

Козирог
През този ден всеки ще вярва на всяка буквичка и думичка, която излезе от устата ви. Това може да използвате в своя полза, но само благородно. Не си позволявайте да манипулирате някого, ще ви излезе скъпо.

Водолей
Днес се опитайте да сте в добро настроение, тъй като партньорът ви ще е много чувствителен към всеки ваш жест или дума. Така рискувате и двамата да изпаднете в една меланхолия, от която ще ви е трудно да излезете.

Риби
Днес в графика ви може да се вмъкне неочаквана задача. Не се опитвайте да я прехвърлите за друг ден. Сега ѝ е времето. Погрижете се за здравето си и променете начина си на хранене към по-добър.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети