В Големо село искат кофи за боклук и канавки

DenNews.bg
10.05.2017
размер на текста:

Над 20 жители на Големо село посетиха изнесената приемна на общинските съветници от ГЕРБ-Бобов дол Десислава Александрова, Мая Спасова и д-р Борис Дашков.
Сред поставените проблеми бяха липсата на съдове за събиране на битови отпадъци на някои от улиците, както и лошото състояние на страничните улици в селото. Като проблем се очерта и необходимостта от изграждане на отводнителни канавки, тъй като при обилни валежи водата носи настилката от чакълираните улици и влиза в дворовете на хората.
По време на приемната земеделски производители поставиха искане да им бъдат предоставени маси на общинския базар, където да могат да разполагат стоките си. Те обясниха, че е необходимо да бъдат обособени такива места на пазара, за да могат да продават своята продукция.
Пред общинските съветници жителите на Големо село споделиха очакванията си скоро да бъде изградена спортна площадка в населеното място. Млади хора от селото пък поискаха да им бъде предоставено помещение в сградата на кметството, което да използват като младежки клуб. Кметът Васил Васев реагира незабавно и им съдейства за това.
"На сесия на Общинския съвет ще поставим проблемите, които ни бяха споделени от жителите на Големо село, за да търсим начин да бъдат решени и да помогнем с каквото е необходимо", ангажираха се съветниците от ГЕРБ - Бобов дол.
Мая Спасова, д-р Борис Дашков и Десислава Александрова заявиха, че продължават с изнесените приемни и такива ще се проведат и в другите села от общината.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети