Дневен хороскоп за 9 април

DenNews.bg
09.04.2017
размер на текста:

Овен

Днес не е подходящ ден за реализирането на замислите ви, свързани с личния живот. Дори да бъдете предизвикани от половинката ви, направете всичко възможно, за да отложите тази крачка във времето.

Телец

През този ден за вас ще е най-добре да се въздържите от действия, насочени към промени в ситуацията около вас. Оставете нещата такива, каквито са. Опитайте се да сте непрекъснато ангажирани, за да не мислите за друго.

Близнаци

През този ден избягвайте да изказвате мнение, основано на вашите лични впечатления. Може да влезете в спор и да не ви достигнат аргументи, което няма да се отрази добре на реномето ви.

Рак

Тази неделя не забравяйте за онези, които не са ви безразлични. Не си мислете, че хората се досещат за чувствата ни, понякога трябва да ги потвърдим.

Лъв

Енергичността ви днес, за съжаление, ще превишава възможностите ви. Поставете си ясни граници и въпреки желанието си не ги преминавайте. Щадете се.

Дева

Тази неделя ще бъде едно начало на един много плодотворен период от живота ви. Ще ви се наложи да проявите повече твърдост на характера от обикновено. Не отстъпвайте от принципите си.

Везни

Денят ще ви предложи не малко изкушения. За някои от тях сами ще усещате, че не са от вашия вид, но някой ще бъде прекалено настойчив. Какво пък - може да поемете умерен риск.

Скорпион

През този ден няма да успеете да повдигнете планини. Желание за подвизи ще имате, но силите ви няма да са в необходимото количество. Оставете се да бъдете поглезени.

Стрелец

През този ден се налага да имате повишено внимание. Не защото сте невнимателни, а защото ще ви се предложат малко повече предизвикателства от обикновено.

Козирог

През този ден рискувате да попаднете в плен на недоволството. Другите дефакто не са толкова черни, колкото ги виждате. Рискувате да си навлечете проблеми. Вгледайте се в себе си.

Водолей

Не завиждайте на чуждото щастие. Нищо не е такова, каквото изглежда. Важното е вие какво имате, а то не е никак малко. Имате пълното право да сте щастливи.

Риби

Днес не бързайте, за каквото и да било. Всичко има своето време и щом чувствате, че не сте готови да се решите на крачка, значи така трябва.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети