Дневен хороскоп за 5 април

DenNews.bg
05.04.2017
размер на текста:

Овен

Тази сряда се насочете към рационалната част от нещата в живота. Отделихте достатъчно време на мечти и блянове и е време да стъпите на земята, където ви очакват не по-малко хубави неща.

Телец

През този ден се водете от собствените си желания. Трябва да сте уверени, че това, което ще получите напълно ще отговоря на изискванията. По-късно ще ви бъде трудно да предявявате претенции.

Близнаци

Тази сряда е подходяща за договаряне на условия по договори, а също и в личните отношения. Шансът ви да наложите изискванията си е доста голям, така че настоявайте до последно.

Рак

Тази сряда ще ви направи услугата да се отървете от натрапчива идея в главата си. Разсейването, макар и кратко ще ви подскаже как да постигнете свобода на ума си.

Лъв

Тази сряда може да ви покаже нова част от характера на вашата половинка. Дори и да не ви хареса, това не е чак толкова лоша новина, защото все пак е нещо различно, а този живот понякога е толкова скучен.

Дева

Сега е важно да разберете къде точно се намирате в цялата върволица от събития. Преценете мястото си правилно, а не според желанията ви.

Везни

Тази сряда вашето мнение ще бъде на преден план в офиса. Освен някои удобства това може да ви даде и отговорността за цялостната работа днес, така че действайте внимателно.

Скорпион

Тази сряда ще ви покаже нещо, което трябва да анализирате. Някакво, на пръв поглед, безобидно събитие ще накара ума ви да работи на по-бързи обороти. Последвайте мисълта си, колкото и абстрактна да е тя.

Стрелец

Тази сряда не си позволявайте да критикувате когото и да било, дори да си мислите, че сте прави. Всичко, което изречете срещу някого ще се върне при вас, но с повече сила.

Козирог

На преден план през този ден може да излязат въпросите, свързани с финансовото ви състояние. Няма защо да се притеснявате. Каквото и да направите всичко ще бъде наред, така че не хабете нерви и сили. Просто изчакайте.

Водолей

Тази сряда задължително се поглезете с малко подаръче. Може дори това да бъде вашият любим шоколад, който не си позволявате често. Намерете време да останете със себе си и да се разтоварите.

Риби

Тази сряда пазете най-скъпото, което имате – себе си. Споделяйте както и каквото искате, но гледайте да се разтоварите емоциите, като избирате само здравословни начини за целта.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети