Дневен хороскоп за 30 април

DenNews.bg
30.04.2017
размер на текста:

 Овен

Тази неделs напрегнатостта може да ви дойде в повече. Вместо да си го изкарате на близките и приятелите ви, насочете енергията си във физическо натоварване. Спортуването прави чудеса.

Телец

През този ден помислете сто пъти преди да кажете нещо или споделите ваша тайна. По принцип този съвет е валиден за всеки ден, но днес е особено важен. Не си позволявайте да преминавате границата, защото може да предизвикате други да кажат нещо, което ще ви нарани.

Близнаци

Тази неделя не си позволявайте да съдите и обвинявате без да сте сигурни във фактите и въз основа на догадки. Това е обидно за другата страна и може да развалите едни, иначе, хармонични отношения.

Рак

През този ден изведете на преден план грижата за вас и любимите ви хора. Намерете сили да се погрижите за себе си и за другите. От вас трябва да дойде инициативата и това ще е от съществено значение.

Лъв

Тази неделя шансът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина и право да сте меланхолични. Половинката ви отдавна чака знак от вас. Не оставайте чувствата ѝ несподелени.

Дева

Днес отговорността, свързана с ваше действие може да ви се стори прекалено голяма и тежка. Крайният резултат и очакваната награда сякаш не ви се струват достатъчни за това, с което трябва да се справите, а не бива.

Везни

Тази неделя посветете на комфорта си. Сега може да се отпуснете изцяло и да се наслаждавате на щастието си. Единственото, което трябва да направите е просто да го поискате. Прекарайте деня по един наистина незабравим начин.

Скорпион

Днес не си правете големи планове, защото обстоятелствата ще са променливи. Може да преживеете разочарование по отношение на ваше очакване от партньора ви. Не го приемайте твърде болезнено, ще премине.

Стрелец

През този ден трябва да проявите повече решителност. Бъдете настоятелни в исканията си, но се водете и от мисълта за другия. Само вашата победа няма да ви донесе очакваното удовлетворение.

Козирог

Тази неделя ще сте изпълнени с най-добрите намерения. Те обаче често водят към ада, а не натам за където сте се запътили. Помислете добре дали това искате и дали се готови да заплатите цената.

Водолей

Тази неделя се опитайте да се отнесете въздържано към всякакъв вид тайни неща. Всичко ново е добре забравено старо. Не си струва да си хабите времето и емоциите в подобни занимания.

Риби

Проверявате докъде може да стигнете. Това е добре само ако сте преценили всички рискове. Опитайте се да си представите всички последици от действията, които предприемате.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети