Дневен хороскоп за 27 април

DenNews.bg
27.04.2017
размер на текста:

Овен

През този ден направете нещо мило за половинката си. Може да изберете малък подарък. Ако се затруднявате да решите какво точно да бъде изберете фигурка любимото ѝ животинче.

Телец

Днес може да имате някои противоречия с партньора си. На не го ще му се иска всичко да е по-лесно и бързо, но вие ще сте на друго мнение. Може да настъпи временна тишина в отношенията ви.

Близнаци

Денят е удачен за покупки, свързани с облекло и външния вид изобщо. Не се колебайте да експериментирате. Много е важно да бъдете в поглед напред към новото. Смело изневерявайте на стила си.

Рак

През този ден някой ще се опита да осъществи по-тясна връзка с вас, но вие няма да сте в подходящото настроение. Оставете си вратичка, защото след време може да размислите.

Лъв

През този ден не прекрачвайте личната граница на партньора си. Това че сте заедно не означава, че не сте две отделни личности. Натиск от ваша страна може да бъде приет много отрицателно.

Дева

През този ден в съзнанието ви може да остане спомен за сън. Опитайте се да възстановите информацията изцяло. Това ще е важно послание, което ще ви подскаже как да действате.

Везни

През този ден забравете за сравненията. Какво е било в миналото вече няма никакво значение. В бъдещето също е рано да се гледа, така че съсредоточете усилията си в настоящето.

Скорпион

Този четвъртък ще разберете, че някой се опитва да ви ограничава. Ще го разберете навреме, но е добра да си дадете сметка, че наистина имате нужда от това да спазвате някакви граници.

Стрелец

Този четвъртък съдбата ще бъде благосклонна към вас, но това не означава, че може да се развихрите и да си позволявате непозволени неща. Не се подавайте на изкушенията.

Козирог

Този четвъртък ще имате силното желание да обясните нещо някому, но това едва ли ще ви се отдаде. Затова изобщо не си хабете силите, усмихвайте се мъдро и изчакайте човека сам да го осени прозрението.

Водолей

През този ден се въоръжете с голяма доза чувство за хумор към всичко. Това е единственото, което ще може да направите, за да се почувствате по-добре и да излетете от всяка ситуация с достойнство.

Риби

През този ден ще бъдете в страхотна форма. Околните ще са във възторг от вас и с нетърпение ще очакват всяка ваша следваща дума и постъпка. Бъдете във вихъра си. Не си поставяйте граници.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети