Дневен хороскоп за 23 април

DenNews.bg
23.04.2017
размер на текста:

Овен

Кога за последен път сте нахранили душата си? Сега е време за хубава книга, задълбочен филм или интересен разговор, в който да имате време да обърнете внимание на мнението на другия. Може да научите много неща.

Телец

През този ден направете всичко, което е по силите ви, за да докажете на човека до вас, че го цените, уважавате и обичате истински. Не оставяйте сам или сама нито за миг.

Близнаци

През този ден запазете мислите и чувствата си за себе си. Опитайте се да не ви личи, че сте объркани. Изказаното на глас може да остави погрешни впечатления и да доведе до сериозни недоразумения.

Рак

Това ще е рисков ден за здравето ви. Не се подлъгвайте по слънцето навън. Времето е неустойчиво. Приемайте достатъчно течности под формата на билкови чайове.

Лъв

Днес ще откриете неочаквано качество на вашата половинка. Не си мислете, че познавате човека до себе си на 100%. Всеки се развива и променя.

Дева

Днес е ден, в който ръцете ви не трябва да остават без работа. Занимайте се с нещо полезно и приятно. Все пак бъдете внимателни с режещи и остри инструменти и не се залавяйте с непознати дейности.

Везни

Днес не позволявайте и най-малкото съмнение в себе си. Бъдете сигурни в желанията си и не се отклонявайте от преследването на желанието си. Ще ви е трудно, но успехът ви е в кърпа вързан.

Скорпион

Днес бъдете близо до половинката си, но не само физически, а и мислено. Партньорът ви има нужда от разбирането ви. Може да не приемате мислите ме, но това не означава, че не трябва да се отнасяте с уважение към тях.

Стрелец

Денят може да ви донесе разочарование, но половинката ви е до вас и ви обича. Освен това ви го показва по много начини. Това са истински важните неща в живота.

Козирог

Тази неделя не се сърдете на половинката си за това, че непрекъснато търси контакт с вас и иска сте по-близо един до друг. Служебните ви задължения са ви отдалечили и сега е време да наваксате.

Водолей

От известно време имате някои съмнения. Искате да предприемете важна крачка. Щом го искате нищо не трябва да ви спира. Не забравяйте, че най-често съжаляваме за това, което не сме направили.

Риби

Това е ден за приключване. Изобщо не му мислете да сложите край на това, което не ви удовлетворява и дори ви натоварва. Разчистете в живота ви.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети