Дневен хороскоп за 21 април

DenNews.bg
21.04.2017
размер на текста:

Овен

Днес ще имате нужда да промените нещо. Нека това да бъде единствено в положителна посока, хем и за вас ще е полезно, хем и на другите ще донесе радост.

Телец

Точно, когато сте решили да се откажете от мечтата си ще се появи възможност, така че отложете отчаянието за друг път. Наложете си да сте оптимисти и дайте повече време.

Близнаци

През този ден не се вглеждайте във всички недостатъци, които има половинката ви. Вашите не са по-малко, колкото и странно да ви се вижда.

Рак

Емоциите са хубаво нещо, но не и когато на тях е подчинен целият ви живот. Опитайте се да се охладите и да вкарате повече реализъм и разум в деня си.

Лъв

През този ден с половинката ви ще говорите на различни езици. Не се отказвайте от общуването, но проявете повече любопитство. Може да научите нещо ново и важно.

Дева

През този ден трябва се заемете с ролята си на спасител на любимия ви човек с цялото вдъхновение, на което сте способни. Той или тя няма да се справят без помощта ви.

Везни

През този ден на преден план ще излязат сериозните въпроси за решаване във връзката ви. Може би е време да се замислите да по-сериозни крачки и поемане на отговорност, особено ако сте от дълго време заедно.

Скорпион

Сега не е моментът да търсите отчет и обяснения от половинката ви. Може би си мислите, че имате това право, но всъщност вие също бихте могли да бъдете обект на подобни претенции от страна на партньора ви.

Стрелец

През този ден половинката ви може да ви се стори прекалено досадна. Помислете кога за последно сте обърнали повече внимание на партньора си. Може би има да ви казва нещо важно.

Козирог

Всичко каквото си помислите днес ще се реализира, затова се помъчете да сте в добро настроение. В средата на деня може да се окажете в центъра на скандал. Запазете неутралитет.

Водолей

През този ден обърнете внимание на думите на партньора ви. В това, което ви каже ще има много смисъл и полза за вас. Не се колебайте да му се обадите през деня за съвет ако възникне заплетена ситуация в офиса.

Риби

Днес няма да получите това, от което имате нужда. Не се вглеждайте толкова много в липсата, защото не тя е основното нещо в живота ви. Има на какво да се радвате, само го забележете.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети