Дневен хороскоп за 19 април

DenNews.bg
19.04.2017
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който може да направите много за физическата си форма. Сега е най-подходящото време за това да започнете по-усилени физически занимания. Спортът ще се отрази добре не само на фигурата ви, но и на настроението.

Телец

Днес някой може да си позволи да коментира връзката ви. Тя може да има своите особености, но това е нещо, което засяга единствено вас и партньора ви. Щом се чувствате добре значи всичко е наред и не сте длъжни да давате никакви обяснения.

Близнаци

Mрез този ден ще откриете важна истина за себе си. Човек се преоткрива непрекъснато. Много е важно да не се обвинявате, че не сте забелязали това по-рано. Всичко идва с времето си и точно когато е необходимо.

Рак

Каквото и да се случи днес, не съжалявайте за нищо. Щом сте изцяло убедени в правотата си, значи сте действали правилно. Обстоятелствата винаги може да се променят, каквито и са да били действията ни преди това.

Лъв

През този ден може да изпитате нездравословна доза ревност. Ако вие сте решили да се мъчите с нея е едно, но не натоварвайте и партньора си с тези чувства. Нищо добро няма да излезе.

Дева

Ситуацията, в която се намирате съвсем не е толкова сложна, колкото си я представяте. Много е важно да може да погледнете от страната на половинката ви. По този начин ще си спестите голяма част от неприятните разговори.

Везни

Това, че някой изразява несъгласието си с вас, не означава, че вие враг или пък по-малко стойностен човек. Ако се вслушате достатъчно добре ще разберете, че в мнението на другия има доста интересни моменти, над които си заслужава да се замислите.

Скорпион

Днес се опитайте да правите, колкото се може повече неща заедно с партньора ви. Тази взаимност ще ви сближи и ще ви помогнете да разберете повече неща един за друг. Опитайте се да потиснете раздразнението си от различията, които установите между себе си.

Стрелец

През този ден ще ви е трудно да се решите на важни стъпки, но партньорът ви ще настоява за някои обещания. Опитайте се да разберете причината, поради която се бунтувате. Ако е сериозна значи ще трябва да поговорите обстойно с половинката си.

Козирог

През този ден бъдете по-настоятелни от обикновено. Сега може да си позволите да изразите по-сериозно мнение и да искате своето. Ако бъдете помолени да направите компромис се вслушайте в интуицията си преди да дейсвате.

Водолей

През този ден любимият ви човек ще ви покаже, че ви подкрепя като приятел. Това е много важен аспект, който не винаги присъства във всички връзки. Очаква ви успех в служебно отношение, благодарение на помощта на партньора ви. Не забравяйте да му се отблагодарите.

Риби

Другите хора също имат своите притеснения и е добре да го проумеете. Вие сте едни от най-притеснителните знаци, но това не означава, че няма други като вас. Сега е ваш ред да поемете ролята на водещ и да определяте правилата.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети