Дневен хороскоп за 13 април

DenNews.bg
13.04.2017
размер на текста:

Овен

Този четвъртък не пропускайте шанса да станете известни. Все пак имайте предвид, че славата е като нож с две остриета. Изцяло от вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или против вас.

Телец

През този ден поддържайте самочувствието си на ниво. Дори да получите сериозна критика не унивайте. Приемете съветите, но не позволявайте това да повлияе на самооценката ви.

Близнаци

През този ден плановете ви може да претърпят някои промени, но това само ще ви зарадва. Денят обещава успехи във всичко, което е свързано с личната сфера. Възползвайте се и ще бъдете щастливи.

Рак

Колкото и да ви се струва невъзможно, сега е най-подходящия момент да организирате купон с любимите ви приятели. Съществува голяма вероятност да не разберат идеята ви, но поне купонът ще бъде страхотен.

Лъв

Денят не е подходящ за активна комуникация. Най-добре останете у дома с любимия си човек. Вечерта отидете в някой малък и приятен ресторант или си организирайте вечеря на свещи вкъщи.

Дева

Този ден не обещава да бъде кой знае колко интересен. Ще ви трябва нещо повече, за да бъде разпалено въображението ви, но пък може да не ви се наложи. Насладете се на спокойствието.

Везни

През този ден бъдете по-скоро наблюдатели. Най-добре за вас ще бъде да запазите мнението си за себе си и да не го налагате. Битката, в която ще влезете няма да си заслужава усилията.

Скорпион

През този ден не пилейте силите си и следвайте стриктен график. Необяснимо безпокойство може да ви накара да се захващате с много неща едновременно, но е важно да изберете само едно занимание.

Стрелец

През този ден не се подавайте на интриги. Много е вероятно някой да се опита да ви въвлече в интрига. За съжаление ще ви се наложите да се занимаете за минутка, но само ако искате да се измъкнете с неопетнено име, колкото да покажете, че не ви се занимава.

Козирог

Сега не е времето да се доказвате пред когото и да било. Бъдете убедени, че постиженията ви са напълно неоспорими. Всякакви други действия може да се отразят на авторитета ви.

Водолей

Този четвъртък може да получите интересно обаждане. Информацията, която ще получите може да промени живота ви в близките месеци, така че помислете добре как точно ще я използвате.

Риби

Колкото и да не ви се вярва чудесата съществуват. Задачата ви днес е да не се отнасяте скептично към случващото се. Дайте си повече шанс и вяра. Имате нужда от големи дози.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети