Дневен хороскоп за 11 април

DenNews.bg
11.04.2017
размер на текста:

Овен

Този вторник ще ви изправи пред предизвикателството да признаете скрита част от себе си. След като тя не вреди никому, няма причина да се срамувате. Бъдете искрени!

Телец

Някой ви гони прекалено дълго. Ако целта ви е да се умори и откаже, напът сте да постигнете целта си. Ако обаче е бил добронамерен с вас, дали не правите грешка?

Близнаци

Колкото и да ви се иска не може винаги да сте прави, поне не изцяло. Имате някои пропуски, които са очевадни и ще най-изгодната ви позиция ще бъде да си признаете сами.

Рак

Този вторник пазете сърцето и душата си. Да сте откровени и открити е добре, но не всеки има вашата добронамереност. Пазете се да не пострадате емоционално.

Лъв

Денят обещава приключения, които ще събудят вкуса ви към нови удоволствия. Настъпва повратен момент в живота ви, когато трябва да се простите с някой от скучните ви навици и да придобиете нов.

Дева

Този вторник може да ви срещне със стара любов. Не бързайте да нападате. Внимателно проучете вероятността за възобновяване на отношенията.

Везни

Денят обещава много музика и цветове. Опитайте се да прекарате повече време навън. Имате нужда да заредите сетивата си с повече красиви усещания.

Скорпион

Днес не настоявайте за нещо, което не ви се дава от първия път. Може да се сбъркали момента. Това, обаче не означава, че няма да има друг, по-подходящ, такъв.

Стрелец

Колкото и да се дърпате от изпълнението на ваше задължение ще трябва да се стегнете и да го изпълните. Нито ще боли, нито ще е досадно, а и ще се разтоварите психически.

Козирог

През този ден последиците от ваши действия може да се стоварят с пълна сила върху ви. Нямате друга възможност освен да изтърпите товара. Дайте си повече време за размисъл, преди да действате.

Водолей

Много вероятно е ваша стабилна представа да рухне. Оставете си няколко мига окопитване, след което бързо прехвърлете погледа си върху друга цел. Разсейването е най-доброто лечение.

Риби

Този вторник се придържайте към рационалната част от себе си. Ако толкова искате да дадете воля на чувствата си нека за това разберете само вие.


© Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети