Дневен хороскоп за 1 април

DenNews.bg
01.04.2017
размер на текста:

Овен

Тази събота може да бъдете жестоко раздразнени. Реакцията ви рискува да бъде взривоопасна, от което най-много ще пострада реномето ви. Най-добре излезте от помещението или прекъснете връзката, за да не сринете реномето и отношенията си с важен за вас човек.

Телец

Тази събота ще може да се докоснете до нечия тайна. Бъдете толерантни към информацията, която ще научите. Използвайте я за себе си, но не се изкушавайте да я споделяте на трети лица или да манипулирате човека, за когото се отнася.

Близнаци

Тази събота от вас ще се изисква да дадете всичко от себе си, за да помогнете на ваш близък човек. Ако усещате вътрешна съпротива се замислете дали трябва да го правите. Докато непрекъснато се помага на някого, той никога няма да се научи да се справя сам.

Рак

Този ден е подходящ за планиране на семейно пътуване или почивка. Не бързайте да правите резервации, но поне обсъдете вида на почивката и приблизителното място. Ако има сериозни разногласия с партньора ви, отложете продължението на обсъждането за друг ден.

Лъв

Днес не е работен ден и е добре да си го припомняте по-често. Ако все пак ви осенят толкова много гениални идеи може скришом да си ги запишете. Не разочаровайте половинката си, обаче, и ѝ отделете достатъчно внимание сега.

Дева

Този ден ще получите реванш. Мнозина ще разберат, че сте имали пълното право да действате по определен начин в ситуация, за което до скоро са ви осъждали. Приемете спокойно възцаряването на справедливостта и не се възгордявайте прекалено.

Везни

Ако днес ви се обади стар приятел не робувайте на предразсъдъците, че може би времето го е променило него или отношенията ви. Изпълнени сте с красиви спомени, така че си подарете тази мила среща.

Скорпион

Тази събота може да се почувствате объркани заради едни нови отношения, в които все още не сте съвсем убедени как точно да постъпите. Със сигурност няма да сгрешите ако бъдете искрени и естествени. Не е нужно да се извинявате на никого за нищо.

Стрелец

През този ден може да забравите нечий празник. Денят е добър за връщането на жестове към хора, които са ви изслушвали, когато сте били в тежък период. Сега е ваш ред да им се отблагодарите.

Козирог

Много хора си мислят, че са незаменими, това обаче не е така. Не махвайте с лека ръка на недоволството от страна на партньора ви. За някои ваши недостатъци той или тя има право и няма да е зле да се замислите за усъвършенстването си.

Водолей

Тази събота може да ви се присънят най-хубавите мечти. Това не е гаранция за сбъдването им, но е знак, че хубавите неща с в главата ни. Гледайте по-положително на нещата и чудесата ще започнат да се случват едно след друго.

Риби

Очаква ви необикновено скучна събота. За да не пропилеете деня си прочетете нова книга или изгледайте няколко филма, които да изпълнят душата ви с емоции. Не правете компромиси със желанията си и категорично откажете това, което не ви харесва.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети