Дневен хороскоп за 8 март

DenNews.bg
08.03.2017
размер на текста:

Овен

Тази сряда ще бъдете изкушени да разпространите информация, която ви вълнува изключително много. Изберете добре доверените си лица, за да не се налага да обяснявате постъпките си по-късно.

Телец

Това е ден, в който всяка грижа за външния ви вид ще ви се отрази изключително благотворно. Ако за първи път ви се налага да ползвате някой продукт бъдете сигурни, че не сте алергични към него, преди да го приложите.

Близнаци

Днес не тъгувайте за миналото. Нито може да го върнете, нито да промените последиците. Погледнете на всичко, като на един добър опит, благодарение на който сте станали по-мъдри.

Рак

Денят ще ви впечатли с добрината на даден човек към вас. Няма нищо учудващо в това, тъй като вие самите сте достатъчно толерантни към близките си. Време е да си позволите нещо повече.

Лъв

Този ден ще започне по един начин, но ще приключи по съвсем друг. Бъдете готови за подобно разнообразие. Не реагирайте крайно и прибързано, защото още в следващия момент нещата може да са съвсем други.

Дева

Тази сряда е ден за покупки. Избраните стоки ще ви служат дълго и вярно. Все пак не се изкушавайте да взимате всичко, което попадне пред очите ви, но нямате нужда от него.

Везни

През този ден премислете добре възможностите, с които разполагате. Плановете и желанията ви са големи, но едва ли ще могат да се реализират точно по начина, по който сте ги замислили. Не се разочаровайте.

Скорпион

Развитието на ситуацията днес няма да е по вкуса ви. Ние обаче често не сме сценаристи в живота си и се налага да се съобразяваме и с желанията на другите. Които не винаги са много лоши.

Стрелец

Днес ще получите неочаквано предложение. Някой е видял нещо повече у вас. Положете усилие да оправдаете очакванията и да не разочаровате отсрещната страна. Не всеки ден човек има такива възможности.

Козирог

Днес смело може да се раздавате. Бъдете такива, каквито сте, че и отгоре. Няма опасност това състояние да продължи повече, отколкото е здравословно за вас.

Водолей

Това не е ден за влизане в спорове и изясняване на отношенията. Отговорете с усмивка на всяко предизвикателство. Така не само ще обезоръжите зложелателите, но и ще излезете истински победители.

Риби

Тази сряда няма да е един от най-силните ви дни. Запасете с плодове и зеленчуци, за да се чувствате бодри. Това ще повлияе и на настроението ви и ще намали последиците от киселото ви настроение.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети