Дупничанин е сред най-добрите 8 състезатели по тенис на маса в България

DenNews.bg
06.03.2017
размер на текста:

Дупничанинът Иван Иванов стигна до четвъртфинал индивидуално и на двойки на Държавното първенство по тенис на маса. Състезателят на клуб Марек-76 намери място в първата осмица на България, но не успя да спечели медал.
Иванов победи с 4:2 настоящия шампион на страната до 18 г. Дойчев в продължителен мач. След това за медал дупничанинът игра срещу Коджабашев, но загуби срещата.
На Държавното първенство дупнишкият клуб бе представен и от Любомир Янакиев и Вертер Стоилов. Янакиев стана втори в групата си и премина в основната схема, а Стоилов, който е настоящ шампион на България, показа добра игра при мъжете и малко не му достигна да премине групите.
„Най-важно е, че отново представител на Дупница е сред първите 8 на България и то в конкуренцията на над 100 участници при мъжете. Много съм доволен, защото отново сме сред първите десет в България от над 120 регистрирани клуба. Това е голям успех за нас”, коментира Иван Иванов.
На Марек-76 предстоят участия при децата до 10 и 12 години, където клубът има шанс да се класира за финалната фаза на Държавното индивидуално първенство "Млад Олимпиец .

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети