Марек: Трябва да се справяме и без Еньо, няма да играе до 90 г.

DenNews.bg
20.03.2017
размер на текста:

Треньорът на Марек Цветан Видински не бе в добро насторение след равенството 0:0 срещу Пирин (ГД) в среща от шампионата на Югозападната Трета лига. Видински наблегна на проблема с реализирането на голове, след като от 4 кръга това е трети резултат 0:0 от началото на пролетния дял. Наставникът в прав текст каза и че отборът е прекалено зависим от Еньо Кръстовчев.
„Откакто на треньорския пост сме аз и Светльо Георгиев, това е вторият ни най-слаб мач. Излиза, че ние трябва да разчитаме на Еньо Кръстовчев да играе до 90 години. Видя се, че след излизането на Кръстовчев играта ни спря. Той още преди мача имаше проблеми, но започна срещата. След това обаче даде сигнал за смяна. Ще има мачове, в които той няма да играе. И какво... да спрем да играем ли?! Или Марек спира да съществува?! Бяхме абсолютно безидейни особено второто полувреме. Прекомерното желание доведе до множество грешки. Запазехме и някои юноши да мача им с Локомотив (Сф), защото се борим за влизане в Елитната група“, коментера Цецо Видински.
„Сега младите трябва да играят за удоволствие, защото нямат някакви поставени цели. Заработените им премии са изплатени. А се получи така че феновете напуснаха стадиона, както след мача с Етрополе – без насторение, посърнали. Поне да бяхме вкарали гол. Равен да бяхме завършили, но поне да е 2:2 или 3:3“, каза още Видински. „Ако гледаме реално противникът до 35-та минута не мина центъра. Владеехме топката, но нямахме и удари, което ни е проблем. Гостите дойдоха за една точка и си я взеха, имаха и две греди. Равенството обаче е най-справедливият резултат“, обобщи мнението си за мача треньорът на Марек.
В лагера на Пирин (ГД) изразиха задоволство от спечелената точка, но и съжаляваха, че не са успели да вземат победата.
„Мисля, че играхме доста добре, създадохме и положения, ударихме 2 греди. Мисля, че имаше и 2 дузпи за игра с ръка. Не съжляваме, че спечелихме точка, но повече ни прилягаха 3 точки. Лошото е, че нямаме изявен нападател, който да реализира създадените положения. Проблемът ни е точно в офанзивен план“, посочи старши треньорът на неврокопчани Йордан Боздански.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети