Клиентите на ГУМ-Дупница вече могат да се поглезят с релаксиращата терапия на модерни столове за масаж

DenNews.bg
27.02.2017
размер на текста:

 
Ако в забързаното и напрегнато ежедневие имате нужда от поне няколко минути релакс, да се отпуснете, разтоварите и да забравите за работните си проблеми и житейски грижи, то един добър начин да го направите е чрез масаж. А това удоволствие можете да си позволите вече с модерни масажни столове, които са на разположение на посетителите на ГУМ-Дупница. Уредите се намират на втория етаж преди изхода за асансьорите и посетителите в търговския център могата да си подарят една заслужена отпускаща терапия след пазаруване или след напрегнатия работен ден.
Така че, ако имате нужда от релакс след дългите и скучни часове в училище или след края на работния ден, то тук е мястото да си го позволите. Особено, ако работата ви е свързана с продължително седене, масажните столове са едно удоволствие, което можете да си позволите и то на една символична цена.
Масажните столове не само ще ви освободят от сковаността в тялото, но и ще ви помагнат за разтоварване от стреса, повдигане на настроението и подобряване на общото здравословно състояние. Можете да получите професионален масаж в спа център или ако си наемете личен масажист. За това, обаче, трябва да отделите време и средства. Една добра и по-достъпна алтернатива са масажните столове. Технологиите използвани в масажните столове, позволяват извършването на качествен масаж, който може да конкурира професионален масажист. Благодарение на големия избор от масажни техники, можете да изберете ръчни настройки, подходящи точно за вас.
Ето и какъв е доказания терапевтичния ефект при използването на масажния стол:
- Облекчава болките в проблемните зони
- Подобрява общото здравословно състояние
- Успокоята нервната система и нормализира съня
- Облекчава умората и възстановява тонуса
- Ефективно предотвратява главоболие
- Помага за преодоляването на стреса и по-лесната концентрация
- Добра профилактике на заболявания, приминени от заседналия начин на живот
- Нормализира общото кръвообращение и по-специално притока на кръв към главата
- Помага на тялото да се възстанови след тренировка
- Поддържа мускулния тонус
- Нормализира обмяната на веществата и укрепва защитните функции на организма.

И не на последно място- масажният стол е персонален масажист, който обаче никога не се уморява, винаги е под ръка и е готов да ви масажира на мястото, където желаете.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети