Дневен хороскоп за 26 февруари

DenNews.bg
26.02.2017
размер на текста:

 Овен

Тази неделя е добър ден за уреждането на спорове, както и на въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Бъдете оптимисти и нещата ще се случат по-лесно.

 Телец

През този ден бъдете внимателни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Близнаци

Тази неделя не се заемайте с важни неща. Това включва и обсъждането на въпроси, свързани с договори за земя, строителство или недвижимо имущество.

Рак

Днес задължително се отдайте на мързелуване. Може да ви хрумнат някои интересни идеи за това как да промените живота си. Запишете ги.

Лъв

Тази неделя звездите ви предупреждават да бъдете внимателни, за да не счупите важна вещ. Освен това се пазете от измами. Може да попаднете в рискова ситуация. Не се доверявайте на непознати.

Дева

Тази неделя може да си позволите повече неща при пазаруване. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на синия цвят в по-светлите му оттенъци.

Везни

Звездите ви обещават спокойна и щастлива неделя, заради приятната любовна атмосфера, която цари в дома ви. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Скорпион

Макар че е почивен ден тази неделя е подходяща за всякакъв вид спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си, както и за това да ви се гласува доверие.

Стрелец

Денят е добър за реализирането на любовни блянове. Само един по-топъл поглед и обектът на чувствата ви ще е ваш! Все пак не злоупотребявайте с чувствата му.

Козирог

Макар да е почивен този ден е подходящ за учене. Ако ви предстои изпит не се колебайте да наблегнете над лекциите. Резултатът ще е повече от добър. Водолей Това е ден за любов. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек.

Риби

Тази неделя не си правете никакви планове. Правете каквото трябва, пък да става, каквото ще. Понеже сте късметлии всичко ще е във ваша полза.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети