Деца от Сапарева баня с послания срещу тормоза в училище

DenNews.bg
23.02.2017
размер на текста:

Учениците от СУ "Христо Ботев" в град Сапарева баня и тази година отбелязаха Деня на розовата фланелка - Световния ден против тормоза в училище, който отбелязваме на 22 февруари. Открит урок и беседа за агресията проведоха психологът и ресурсните учители пред учениците от 3 "б" клас. Децата участваха в различни ролеви игри, свързани с агресията и тормоза. Всеки един третокласник залепи собственоръчно написано послание върху дъската и прие да бъде посланик в борбата срещу тормоза в училище.
За пети път от началото на учебната година се провежда урок по темата за вербалната и невербална агресия в училище, уточниха от СУ "Христо Ботев".


Директорът Емилия Гелева и зам.-директорът Теменужка Добрева също подкрепиха кампанията "НЕ на тормоза, но не за ден!" и присъстваха на открития урок.
Във фоайето на първия етаж на сградата на училището бяха поставени и постери, изобразяващи розови фланелки. Всеки един от учениците на СУ "Христо Ботев" имаше възможност да напише на тях своето послание за толерантност, приятелство и проява на добро.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети