Полиция ще охранява строго волейболния мач между Левски и ЦСКА

DenNews.bg
21.02.2017
размер на текста:

 На 22 февруари /сряда/ от 19.30 ч. ще се проведе среща между волейболните отбори на „Левски” и „ЦСКА” в зала „Арена Армеец”. Във връзка с предстоящия двубой, ръководството на СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата. Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.
За сборен пункт на феновете на „Левски” е предвиден паркингът между сградата на Военното общежитие- „5- ти километър” и „София Тех Парк” от към бул. „Асен Йорданов”.
Привържениците на ЦСКА ще се събират на паркинга пред зала „Васил Симов” на бул.”Асен Йорданов”. От там и двете агитки ще бъдат съпровождани от полицейски екипи до зала „Арена Армеец”, където на изградени тристепенни контролно - пропускателни пунктове полицаи, съвместно с представители на частната охранителна фирма, ще извършват щателна и стриктна проверка на всички посетители.
Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, носене на обемисти багажи и забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми/. Конкретно определени служители ще имат ангажимент за недопускане на волейболната среща на лица, които имат съдебна забрана за просещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на съоръжението само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация.
Привържениците на ВК „Левски” ще бъдат настанявани в сектор „А” и ”В”, като ще бъдат пропускани през входовете на сектор „А”. Феновете на противниковия отбор ще бъдат настанявани в сектор „С” и „D”, а пропускането ще става през входовете на сектор „С”.
Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на залата по време на провеждане на срещата.
За да бъде избегнато струпване, е добре зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на залата, което ще е в 17.30 часа.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети