Дневен хороскоп за 18 февруари

DenNews.bg
18.02.2017
размер на текста:

 Овен

Тази събота може да си пожелаете немислимото. Дали ще се изпълни или не е толкова важно. Важното е да сте на гребена на вълната. Вечерта не си уговаряйте ангажименти, тъй като може изненадващо да ви поканя на парти.

Телец

Денят ще ви изненада с приятно посещение от страна на ваш роднина. Не се притеснявайте дали у вас е подредено. Бъдете естествени и открити към човека. Това е най-важното.

Близнаци

Денят може да ви предложи ново занимание, към което да подходите с цялото си сърце. Направо започвайте да мислите как ще разпределите времето си, за да успеете да му обърнете повече внимание.

Рак

За да се справите със ситуацията трябва да признаете пред себе си как точно изглеждат нещата. В противен случай ще се въртите в собствената си фантазия и ще ви е трудно да намерите правилния изход.

Лъв

Денят предполага пълно отпускане. Да не тръгнете да изкачвате планини. Още в началото ще разберете, че това съвсем не е по физическото ви настроение. Бъдете внимателни с храната. Избягвайте алкохола.

Дева

Денят ще представи в нова светлина ваш приятел. Може да бъдете изненадани, но не бързайте да съдите. Всеки си има своите недостатъци, както и причините да ги крие.

Везни

Днес ще получите обаждане от ваш приятел. Бъдете напълно искрени с него. Не бавете срещата. Не бягайте от меланхолията на спомените, съвсем бързо ще се смени с радостта от срещата ви.

Скорпион

Днешният ден може да ви изненада с много изисквания, насочени към вас. Дали не сте давали прекалено много съвети? Следващият път бъдете по-малко претенциозни към останалите.

Стрелец

Музиката е това, което ще ви извади от лошото настроение днес. Не се подавайте на разрушителни мисли, защото те ще се обърнат първо към вас. Пожелайте всичко най-хубаво и на онези, които не харесвате.

Козирог

Денят ще ви завари неподготвени за това, което ви е приготвил. Може да се бунтувате колкото си искате, но каквото трябва да се случи - ще се случи.

Водолей

Тази събота бъдете самото търпение и посрещайте всичко с усмивка. Много по-лесно ще ви бъде да се впуснете в всеобщата еуфория, вместо да вървите срещу всички - поне днес.

Риби

Тази събота ще трябва да се справите с някои задължения. Ако вложите повече творчество, както вие си знаете, ще видите, че изобщо не е толкова тази дейност, от която бягате толкова дълго.

Аctualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети