Дневен хороскоп за 12 февруари

DenNews.bg
12.02.2017
размер на текста:

Овен

Днес отправете взор към непознатото. Не се колебайте да резервите екскурзия към далечна дестинация. Имате нужда от сериозна промяна.

Телец

Денят предполага да направите някои признания. Хем ще ви олекне на душата, хем ще бъдете честни с човека, който е до вас. Все пак не задълбавайте много, а бъдете конкретни.

Близнаци

Денят ще ви донесе малко хаос от мнения, които ще касаят вашата личност. Разбира се, че не може всички да ни харесват. Ако не искате да се натъжавате не настоявайте да знаете всичко.

Рак

Денят ще ви поднесе различни варианти за забавление. Най-добре изберете най-щадящото от тях. Към обяд може да усетите, че не ви свърта на едно място така че си уговорете среща с приятели.

Дева

Претенциите ви към другите са действително преувеличени. В един момент ще се наложи да покажете и своите качества и сметката може да излезе крива.

Везни

Денят ще ви поднесе информация, която сте забравили. Това всъщност е добре, защото по този начин ще си направите един неочакван подарък.

Скорпион

Тази събота може да ви изненада с директността на човек, от когото не сте очаквали подобна откровеност и смелост. Това ще е един добър урок за това, че винаги трябва да подозираме неподозираното.

Стрелец

Далечните пътешествия наяве и насън ще трябва да ги отложите за друг път. Сега подредете мястото около себе си. Може да намерите отдавна забравени неща.

Козирог

Тази събота ще ви занимание с нови дейности. Не си мислете, че морето е до колене, но ако сте се хванали на хорото ще трябва да го изиграете до края.

Водолей

Многое важно да се знае какво точно иска човек. Може да нямате най-вълнуващия празник, но щом мислите ви са заети с друго, няма нужда насила да превключвате на друга вълна.

Риби

Тази събота може да е края на седмицата, но вас ще бъде едно ново начало. Не се колебайте да рисувате с широк размах мечтите ти. Смело направете първата крачка.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети