Дневен хороскоп за 6 декември

DenNews.bg
05.12.2017
размер на текста:

 Овен
Тази сряда всяка минута ще ви бъде ценна. Не може да си позволите да си пилеете времето напразно или за мимолетни неща. Някой заслужава вниманието ви повече от всякога, не го пренебрегвайте.

Телец
Приемете ролята на наблюдател днес. Така ще може да видите нещо, което преди ви е убягвало. Освен това ще си спестите някои погрешни действия ако останете в светлината на прожекторите.

Близнаци
Тази сряда направете така, че да не давате никакви обещания. Колкото и да ви се иска да дадете думата си, някои обстоятелства няма да ви позволят да я спазите. Може да изразите намеренията си, но без да бъдете категорични.

Рак
Тази сряда имате нужда да си починете малко в говоренето. Колко по-внимателно слушате, случващото се около вас толкова повече интересни и полезни неща за себе си ще разберете.

Лъв
Бъдете готови дадена среща ще се отмени. Разочарованието ще ви обземе, но нека това бъде за кратко. Прехвърлете вниманието си върху друго нещо.

Дева
Тази сряда се въздържайте да предявявате към другите претенции за неща, които вие самите не изпълнявате. Преди всичко се научете да отговаряте за собствените си действия.

Везни
Тази сряда не се изкушавайте да кажете: "Видя ли?“. Помислете, обаче какво друго ще ви донесе тя освен ваше лично удовлетворение. Напълно възможно е да паднете в нечии очи.

Скорпион
Тази сряда се обадете на старите си приятели, които не сте виждали и чували отдавна. Независимо колко работа имате, те заслужават вниманието ви. Разчистете плановете си и намерете ден и час, в който да се видите.

Стрелец
Тази сряда се вслушайте в неизказаните думи. Четете по очите и между редовете. Някой ще се опита да ви предаде информация по един необикновен начин, защото сте много специални за него.

Козирог
Тази сряда рискувате да преминете през през хора в преследването на мечтата ви. Със сигурност тази цена не си заслужава. Не рискувайте да нараните когото и да било. „

Водолей
Днес може да имате въпрос за решаване. В този случай може да си позволите да се доверите на интуицията ви. Количеството информация, свързана със случая е прекалено много и няма да имате време, да я анализирате цялата. Бъдете по-скептични.

Риби
Тази сряда щадете организма си. Ако имате нужда от почивка - не я пренебрегвайте в никакъв случай. Ако трябва си вземете болнични.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети