Дневен хороскоп за 4 декември

DenNews.bg
03.12.2017
размер на текста:

Овен

Денят е подходящ за учене. Време е да опресните знанията си. В противен случай някой друг ще го направи вместо вас.

Телец

Не се колебайте да споделите опита си с близък човек. Съвсем скоро и вие ще сте в подобна ситуация и ще имате нужда от същия вид помощ.

Близнаци

Днес ще се радвате на подкрепата на съмишленици. С тяхна помощ ще може да напреднете много по даден проект, но ще трябва да им дадете и техния дял, няма как.

Рак

Завръщането в действителността може да ви се стори болезнено. Ако ситуацията не ви устройва, само вие може да я промените.

Лъв

Днес е добре да обърнете повече внимание на чувствата на близките си хора. Някои от тях приемат нещата по-навътре и е добре да се отнесете с разбиране към тази тяхна особеност.

Дева

Това е ден, в който ще имате възможност за повишаване на доходите ви. Предложението е примамливо и не го отказвайте. Бъдете внимателни в отношенията с противоположния пол.

Везни

През този ден мъничка случайност ще направи така, че отношенията ви с любимия човек ще получат много бързо развитие в положителна насока. Не забравяйте обаче, че и те ще имат нужда от поддържане.

Скорпион

През този ден може да получите приятен подарък. Не се чувствайте длъжни да отвърнете със същото веднага. Вие вече сте го направили преди и сега това е ответния отговор. 

Стрелец

През този ден е много важно да сте здраво стъпили на земята. Плановете за бъдещето оставете за по-натам. Имате прекалено много задачи за изпълнение в настоящето.

Козирог

Не се страхувайте да довършите нещата със замах.Това, което сте пропуснали или пренебрегнали сега може да довършите по-добре, отколкото бихте се справили преди. 

Водолей

Не взимайте важни решения, особено ако сърдити или гневни. Това е моментно състояние, което обаче може да ви тласне към необмислени решения.

Риби

Спокойствието е най-верният ви съюзник сега. Дори отвътре да кипи направете така, че решенията ви да са хладнокръвни и премерени. Вечерта може да потанцувате, за да изразходвате натрупаната енергия.

Прочети още : https://www.actualno.com/curious/dneven-horoskop-za-4-dekemvri-news_647541.html
© Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети