Бивш собственик на фабрика в Москва стреля вътре, има убити

DenNews.bg
27.12.2017
размер на текста:

 Един човек е убит и трима са ранени в резултат на стрелба във фабрика "Маншевик" на улица "Иловайская" в Москва, съобщава ТАСС.

"Един човек е жертва на стрелба, други три бяха ранени", коментира източник от полицията. Според предварителните данни стрелбата във фабриката е започната от бившия ѝ собственик.

Правоохранителните органи съобщават, че територията на захарната фабрика е отцепена след стрелба и според друга предварителна информация може да има заложници. "Територията на сградата на улица" Иловайская "е затворена, а в сградата може да има заложници", допълва източникът.

Подразделения на СОБР (Специален отряд за бързо реагиране) и ОМОН (мобилен отряд с особено предназначение) са изпратени на мястото. Ръководителят на полицията в Москва Олег Баранов също е пристигнал на мястото.

"Ръководството на Столичната полиция пристигна на мястото на взетите заложници", добява още източникът на силите за екстремни ситуации.

Полицейски служители не могат да влязат на територията на завода и да установят връзка със стрелящия бивш собственик. Няма никакви искания от него.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети