Жители на община Бобошево с благодарствено писмо до председателя на ОбС Даниела Стоянова

DenNews.bg
23.12.2017
размер на текста:

 БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

От Адриана Георгиева Иванчева, Ани Иванова Асенова,
Екатерина Петрова Недкова и Славка Георгиева Ценова
жители на община Бобошево

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО СТОЯНОВА,


От името на гореспоменатите по-горе лица изказваме нашата най-искрена човешка благодарност за това, което правите като Председател на Общински съвет - Бобошево за хората в община Бобошево при разрешаването на проблеми свързани със социалната, здравната и обществена дейност. За това, че винаги, когато имаме нужда се отзовавате и ни давате необходимата морална, социална и финансова подкрепа, за това, че ни оказвате нужното внимание и ни показвате правилната посока, като например организирания от Вас безплатен преглед за рак на гърдата, който беше за всички жени в цялата община.
Убедени сме в разбирането Ви за значимостта от Вашата дейност, както и резултатите от работата Ви пряко свързани с разрешаването на проблемите на хората от общината.
Вярваме, че както и досега ще запазите силния си дух, енергията и волята да продължите напред в избраната от Вас посока – в грижите за децата в детската градина, училището, както и хората в пенсионна възраст, които имат нужда от Вашата подкрепа и занапред.
Нека натрупаният опит да Ви помага за осъществяване на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удовлетворение и радост, както на Вас, така и на нас - жителите на общината, защото досега не сме усетили дори и морална подкрепа от Вашите предшественици.
Използваме възможността с настъпването на предстоящите коледни и новогодишни празници да пожелаем на Вас и Вашето семейство здраве, мъдрост, далновидност, дръзновение и успехи в личен и в професионален план.
Бъдете все така всеотдайна, лъчезарна и сигурна, че ние – жителите на община Бобошево никога няма да забравим добрите Ви дела и винаги ще бъдем зад Вас.

Още веднъж Ви благодарим за това, че Ви има и сте до нас!


С уважение,Адриана Георгиева Иванчева ……………………

Ани Иванова Асенова ………………………………

Екатерина Петрова Недкова …………………….

Славка Георгиева Ценова …………………………

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети