Една пица за вкъщи предвещава страхотна вечер у дома!

DenNews.bg
22.12.2017
размер на текста:

 Всички знаем, че пицата има чудодейната способност да подобрява настроението, да сдобрява врагове и да превръща вечерите с настолни игри
в някакво диво приключение. Ресторант-пицария Вятърните мелници предлага богат избор на пица за вкъщи. Цената на пиците е същата, каквато е и в ресторанта, а доставката е комплимент от заведението.

Пица за вкъщи винаги освежава ситуацията на домашното парти.
Лесна за консумиране и с цяла палитра от вкусове, пицата е от онези храни, които наистина сближават хората. Една пица за вкъщи има възможност да засити, но в същото време и да достави кулинарна наслада.
Разнообразието от съставки гарантира, че ако се стягате за домашно забавление, всяка една от пиците ще си намери „майстора“.

В ресторант-пицария "Вятърните мелници" можете да си поръчате пица за вкъщи Вегетариана и така да задоволите вкуса на по-претенциозните в компанията. Разбира се, в менюто е включена Маргарита. Пицата от ученическите години и на пуристите. Ако сте по-затворен тип, за вас пица за вкъщи Калцоне е идеален вариант. Ако пък сте фенове на сиренето – Куатро Формаджи идва с плътния си сочен и засищащ вкус. Любителите на пикантерии и хората, които все търсят интригата могат спокойно да поръчат пица за вкъщи Пикантна. Няма нужда да изброяваме всички видове, които ресторант-пицария Вятърните Мелници предлага. За ваше удобство всички пици са с една цена, като има два размера, между които можете да избирате. Винаги можете да упоменете, ако имате някакво допълнително изискване за вашата пица за вкъщи.

С пица за вкъщи взимате най-доброто от ресторант-пицария Вятърните мелници и го пренасяте в познатата атмосфера на собствения си дом, където можете да сте себе си без притеснение, да си спретнете някаква готина игра с приятелите на гости или пък сладък италиански спор с любимия човек, без да ви гледат недоумяващо от съседната маса.

Най-четено

Темите от "Общество"

Етикети