Елза Величкова получи престижната награда "Кмет на годината-2017"

DenNews.bg
22.12.2017
размер на текста:

И тази година традиция СБУ проведе Националния конкурс на Синдиката на българските учители за 2017г.,,Най-добър социален партньор – кмет”, ,,Най-добър социален партньор – директор”, ,,Журналист на годината” и ,,Синдикалист на годината”. Заключителният етап на конкурса се проведе в навечерието на коледните и новогодишни празници в София. Церемонията по награждаване на национално и европейско ниво на най-добрите социални партньори започна с отличаването на кметовете на общини.
Кметът на община Бобов дол адв. Елза Величкова бе удостоена с Наградата на СБУ,, Най-добър социален партньор – кмет на 2017г. от област Кюстендил.
Наградата в знак на признателност за конструктивното и социално партниране за 2017година и е присъдена по предложение на синдикалните организации в общината и на председателя на СБУ д.ик.н. Янка Такева.
С това Величкова, получи признание за усилията си , които полага в посока на активно и ползотворно сътрудничество с ръководствата и синдикалните организации в учебните заведения, вследствие на последователната политика на община Бобов дол в сферата на образованието.
Общината, за която образованието е приоритет. Усилията на ръководената от нея администрация за подобряване на инфраструктурата, сградния фонд и материалната база на детските градини и училищата, квалификацията на учителите, сигурността на децата и развитието на техните качества и заложби.
Наградата бе връчена от Министърът на образованието Красимир Вълчев в присъствието на генералния секретар на Европейската комисия на образованието Мартин Ромер и президента на КНСБ Пламен Димитров в парк хотел ,,Москва” в гр. София.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети