Дневен хороскоп за 13 декември

DenNews.bg
13.12.2017
размер на текста:

Овен
Очаква ви вълшебна сряда, изпълнени с много положителни емоции, за които самите вие имате заслуга. Насладете им се изцяло и се погрижете за това да имате още много такива моменти.

Телец
Денят е подходящ за смяна на имиджа. Ако сте се чудили дълго време как ще изглеждате с различен цвят на косата първо опитайте с шампоан оцветител или се оставете в ръцете на доказан специалист.

Близнаци
Денят може да ви поднесе неприятна истина. Всъщност истината никога не е неприятна, защото ни представя нещата такива, каквито са. Извлечете най-доброто от информацията.

Рак
Очаква ви творчески подем, който ще повлече след себе си много положителни събития, свързани с професионалното ви израстване. Не жалете сили – ден година храни.

Лъв
Опитайте се да промените нещо в работния ритъм. Промяната е дълго жадувана и сега действително е най-добрият момент това да се случи. Господ дава на смелите.

Дева
Денят ще ви зарадва с предложение от приятели за отбелязването на празниците. Започвайте от сега да мислите с какво може да се включите, но не си поставяйте неизпълними цели.

Стрелец
В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти на представителите на тази зодия.

Везни
Връщането към спомените ви натъжава, но няма причина затова. Опитайте се да видите и пътя, който сте изминали. Има с какво да се гордеете.

Скорпион
През този ден предложението трябва да дойде от вас ако искате промяната на ваши отношения с приятел. Той няма как да се досети за идеите ви, така че ги споделете с него. „

Стрелец
Знаците, които ви дава Съдбата не са за пренебрегване. Бъдете сигурни, че ако се чувствате уморени трябва да си осигурите сериозна почивка и повече сън.

Козирог
Не се съмнявайте прекалено в думите на другите, особено ако са експерти в областта си. Това само ще доведе до загуба на време и разклащане на важни отношения.

Водолей
Доверете се на интуицията си. Има знания, с които сте надарени без да сте чели по темата. Изберете по-ненатрапчив начин да ги представите, за да бъдат приети добре.

Риби
Положителните мисли дори към конкуренцията имат своя ефект. Не се отклонявайте от набелязания път, но и не мислете лошо за съперниците ви.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети