Дневен хороскоп за 1 декември

DenNews.bg
01.12.2017
размер на текста:

Овен
Днес няма да ви е лесно да угодите на другите, но и трябва ли... На този въпрос може да си отговорите само и единствено вие самите. Съветите на приятели едва ли ще ви помогнат.

Телец
Започва нов период за вас. Не се страхувайте от промените, но и не очаквайте, че всичко ще се случи от само себе си. Контактите с другите излизат на преден план.

Близнаци
Няма да има нещо, което да помрачи настроението ви. Все пак се въздържайте от строенето на въздушни кули. От тях се пада болезнено.

Рак
Не дръжте сметка за неизпълнени обещания, но не и пазете страха у себе си. Успяват онези, които са скочили смело. Те поне може да винят само себе си.

Лъв
Денят ще е запомнящ се с интересни събития, на които искате да отидете, но нямате възможност. Опитайте се да си тръгнете по-рано. Имате нужда да направите нещо, макар и малко, срещу правилата.

Везни
Този петък не си отказвайте от никакви удоволствия. Най-добре ще бъде да се споделят с половинката ви, но преди това уточнете какво точно ще правите, за да не си загубите времето.

Дева
Този петък избере да действате самостоятелно, ако ви предстои прекалено сериозна дейност. Всяка странична помощ може да обърка нещата и да загубите повече време. Вечерта обаче забравете за работа и се отдайте на любимото си хоби.

Скорпион
Денят ще ви зарадва с мил жест от страна на роднина. Има опасност зад това да се крие нещо друго. Запазете добрия тон, но бъдете и предпазливи.

Стрелец
Днес ще сте склонни да задълбавате там, където няма смисъл. Опитайте се да контролирате емоциите си. В противен случай рискувате да развалите целия си уикенд с лоши чувства.

Козирог
Очертава се леко скучен ден. Може би е най-добре да го оставите точно такъв. Просто се приберете, пуснете си филм и си легнете рано. Понякога щастието се крие точно в тези дейности.

Водолей
Този петък някой може да се опита да ви предизвика. Бъдете устойчиви на подобни предизвикателства. Най-добре е да се сте прекалено уморени за това.

Риби
Успехът ви днес зависи от минималната проява на емоции. Само така ще запазите баланса и ще успеете да приключите всичко за седмицата, без да ви се налага да работите и в почивните дни.

Actualno.com

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети